The TRshady Forum became read-only in December 2014. The 10 year history will live on, in this archive.
Continue the discussion with the new home for the Eminem and Hip Hop discussion: HipHopShelter.com.

Jugoslovenska Tema/Yugoslavian Topic

For threads of little importance, general chit chat and forum games. Be aware posts do not count in this section.

Re: Jugoslovenska Tema/Yugoslavian Topic

Postby Wic Kid » Nov 4th, '13, 19:31

NotaliusThaGod wrote:
Wic Kid wrote:Gud Kid Med Siti je skroz prosječan album.

Ne smijem to na engleski napisat, jebat će mi ovi majku. :coffee:

Jebacu ti i ja za ovo :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

Šuti, stari, samo šuti... :smoking:
Image

"With great power comes absolutely no responsibility."
Wic Kid
Under The Influence
Under The Influence

Postby dR3 » Nov 4th, '13, 19:50

Dobar e GKMC ama ne go dopira MMLP2.
Image
^Thanks Maybe.
Spyder wrote:The silent king of spam.

Killa wrote:Me & dR3 represent the future bitch!!!

Killa wrote:dR3 stay winning...
dR3
Django
Django

Postby BILI » Nov 4th, '13, 20:10

GKMC je odlican...jbg Wic...jedan od rijetkih slucajeva kad se ne slazem s tobom :p
Image
BILI
Pill Popper
Pill Popper

Postby Wic Kid » Nov 6th, '13, 00:41

BILI wrote:GKMC je odlican...jbg Wic...jedan od rijetkih slucajeva kad se ne slazem s tobom :p

Znaš u čemu je stvar? Lirički, striktno lirički - album je odličan, nema šta. Ima materiju. Međutim, njegov flow, bitovi, refreni...to mi nikako ne sjeda. To za bitove, okej, osobna stvar, ta trapovska sranja ne volim nikako. Refreni su monotoni, svaki mi na isti kalup. Njegov flow mi često zvuči amaterski, ko da ganja bit i ne može da ga stigne, pa mi se nekad čini da će zamalo ispast iz bita.

Čak je meni, u bilo kojem žanru, najvažniji tekst u pjesmi. Koliko god bila dobra svirka, ako je tekst užas, na-a. Al opet, ne može SAM tekst nosit pjesmu/album. GKMC uopće mi ne donosi muzičku uživanciju, na kraju krajeva. A to što ga već smatraju klasikom...ne shvaćam, al dobro, to mi nikad nije bilo dovoljno važno da se prisilim lajkat sranje ako mi ne sjeda.

Tako sam i profi u srednjoj reko (nakon čitanja knjige Zločin i Kazna i ostalih ruskih sranja), ako me ikad budu mučili za informacije, samo nek me zaspu ruskim realizmom i gotovo :coffee:
Image

Wic Kid
Under The Influence
Under The Influence

Postby BILI » Nov 6th, '13, 00:56

Ma razumim te u potpunosti. sto ljudi sto cudi...meni np. njegov flow bas nekako odgovara..nesta novo, takoder delivery mu je odlican... Meni su bitovi ok, nista posebno, a i refreni mogu proc...ali album kao cijelina je meni osbono vrhunski. Kao kratki film...mozda odvojeno pjesme ne zvuce toliko dobro ali flow cijelog album je odlican...nisam odavno slusao nesta takvo...ugl daleko mi je bolje od onih sranja na koja ovi drkaju poput yeezus, drake-a i pizdarija..
Image
BILI
Pill Popper
Pill Popper

Postby Fleka » Nov 6th, '13, 01:00

Nešto načuh, Marčelo-novi album "Napet Show". Moram potražiti. Prvo Eminem, sad Marčelo-pa ja ću se usrat od sreće.

Našao. Singl "Pegla". Marčelo kralj.
http://www.youtube.com/watch?v=RjcQ9e4rY5k
Image
Fleka
Role Model
Role Model

Postby BILI » Nov 6th, '13, 01:08

Ala nisam ni njega odavno poslusa...kad se sjetim..Puzzle Shock.....Sveti Bes
Image
BILI
Pill Popper
Pill Popper

Postby Wic Kid » Nov 6th, '13, 01:08

BILI wrote:Ma razumim te u potpunosti. sto ljudi sto cudi...meni np. njegov flow bas nekako odgovara..nesta novo, takoder delivery mu je odlican... Meni su bitovi ok, nista posebno, a i refreni mogu proc...ali album kao cijelina je meni osbono vrhunski. Kao kratki film...mozda odvojeno pjesme ne zvuce toliko dobro ali flow cijelog album je odlican...nisam odavno slusao nesta takvo...ugl daleko mi je bolje od onih sranja na koja ovi drkaju poput yeezus, drake-a i pizdarija..

Yeezus je audio-cirkus. I to ne na dobar način. Drake je jednostavno gej :shakehead:

Fleka wrote:Nešto načuh, Marčelo-novi album "Napet Show". Moram potražiti. Prvo Eminem, sad Marčelo-pa ja ću se usrat od sreće.

Valjda početkom sljedeće godine izlazi. Jedva čekam, jebote. Izbacio je novu stvar jučer, "Pegla". Storiteling, Dance With The Devil fazon. Solidna traka. Sad ćeš vidit kad Napet Šou bude Puzzle Shock 2, nek se ugleda na prekooceanskog kolegu :shifty:
Image

Wic Kid
Under The Influence
Under The Influence

Postby BILI » Nov 6th, '13, 01:15

Haha...dobro si reka...odo gledat BB i ne mislim na big brother..
Image
BILI
Pill Popper
Pill Popper

Postby Fleka » Nov 6th, '13, 01:16

Marčelo je, po meni, uz Eminema najbolji liričar. Meni su njih dvojica jako slični, samo što je Eminem tipični predstavnik ulice dok je Marčelo obrazovan, više književni tip.

Ne znam što Marčelo misli o Eminemu, ali čini mi se da vidim neki utjecaj Eminema kod njega. "Pismo Bratu" me podjeća na "Stan-a", njegov storytelling i fiksacija na likove u pjesmama...
Image
Fleka
Role Model
Role Model

Postby Wic Kid » Nov 6th, '13, 01:25

BILI wrote:Haha...dobro si reka...odo gledat BB i ne mislim na big brother..

Haha, nemoj srat da nisi još odgledo? :shakehead: Evo baš mi i cura gleda BB, na prvoj je sezoni. Viče da je jebeno dosadno, al neeeeeeema prestajat gledat :coffee:

Fleka wrote:Marčelo je, po meni, uz Eminema najbolji liričar. Meni su njih dvojica jako slični, samo što je Eminem tipični predstavnik ulice dok je Marčelo obrazovan, više književni tip.

Ne znam što Marčelo misli o Eminemu, ali čini mi se da vidim neki utjecaj Eminema kod njega. "Pismo Bratu" me podjeća na "Stan-a", njegov storytelling i fiksacija na likove u pjesmama...

Ma Marčelo je sila kakve nema. Ajde što mi je omiljeni reper, već mi i omiljeni pisac. Čak smo jednom poslije koncerta ja i prijatelji završili s njima u bekstejdžu. Genijalac, u svakom pogledu.

Ne vjerujem ja da Marčelo uopće sluša Eminema, on i ne sluša rep baš, koliko ja znam. Jedino na Defactu sam primijenio velik utjecaj Big Puna, što se tiče sheme teksta i rima.

Čeka se Cantwait ft. Marčelo - Placebo. Jebat ću im mamu ako ne bude valjala stvar.
Image

Wic Kid
Under The Influence
Under The Influence

Postby Fleka » Nov 6th, '13, 01:32

Znaš šta je najgore od svega, to što je danas Connect pojam za rep na našim prostorima. Tipovi su malumni, tekstovi su im jadni. Sjetim se dana kad je Tram 11 rokao i pitam se kako je došlo do toga da je danas Connect najpoznatiji.

Eminem/Marčelo/Tram 11-moja sveta trojka repa.

Zadnjih par dana puno slušam Treću Stranu Medalje. Legenda u prvoj stvari kaže "...jer od danas nisam rep i nemam ništa s ovom scenom..." i pokaže da je najbolji reper već u toj prvoj pjesmi.
Image
Fleka
Role Model
Role Model

Postby Wic Kid » Nov 6th, '13, 01:48

Fleka wrote:Znaš šta je najgore od svega, to što je danas Connect pojam za rep na našim prostorima. Tipovi su malumni, tekstovi su im jadni. Sjetim se dana kad je Tram 11 rokao i pitam se kako je došlo do toga da je danas Connect najpoznatiji.

Eminem/Marčelo/Tram 11-moja sveta trojka repa.

Zadnjih par dana puno slušam Treću Stranu Medalje. Legenda u prvoj stvari kaže "...jer od danas nisam rep i nemam ništa s ovom scenom..." i pokaže da je najbolji reper već u toj prvoj pjesmi.

A čuj...Dobar mainstream rep pada svuda u svijetu, na malom tržištu još brže ispari. U Hrvatskoj se Edo povukao, stvorio prazno mjesto...heh, i eto Connect.

Marčelo je s Testamentom ušutko čitavu rep scenu, pogotovo betlere, a sam nije betler. To je njegova Lose Yourself.
Image

Wic Kid
Under The Influence
Under The Influence

Postby BILI » Nov 6th, '13, 01:48

@Wic a nisam stari...evo me na pola 4. sezone...kad su svi gledali bia sam zauzet s drugim serijama pa nisam tia jos jednu ubacit( The Simpsons, The Wire, Game Of Thrones i jebeni Pokemon hahah)...a i mislia san da ce mi bit sranje, jer obicno kad mi svi govore kako je nesta odlicno i savrseno ispadne sranje..ali ovi put nije...top 5 serija definitivno...a cujem da je 5. sezona cak najbolja tako da :worship:
Image
BILI
Pill Popper
Pill Popper

Postby Wic Kid » Nov 6th, '13, 01:52

BILI wrote:@Wic a nisam stari...evo me na pola 4. sezone...kad su svi gledali bia sam zauzet s drugim serijama pa nisam tia jos jednu ubacit( The Simpsons, The Wire, Game Of Thrones i jebeni Pokemon hahah)...a i mislia san da ce mi bit sranje, jer obicno kad mi svi govore kako je nesta odlicno i savrseno ispadne sranje..ali ovi put nije...top 5 serija definitivno...a cujem da je 5. sezona cak najbolja tako da :worship:

Peta sezona je padam-ispite-i-ne-mogu-se-sad-seksat dobra :smoking:
Image

Wic Kid
Under The Influence
Under The Influence

PreviousNext

Return to Backstage